中国AEAS考试培训旗舰机构

13500009408
9:00-18:00
关于我们

关于我们

专注AEAS培训+澳洲留学

7-9年级AEAS词汇语法模拟试题(一)
2018-05-06 23:06浏览数:185
文章附图

7-9年级AEAS词汇语法模拟试题(一)

1.____ all behavior is learned behavior is a basic assumption of social scientists.

A) Nearly

B) That nearly

C) It is nearly

D) When nearly

2. On cloudy nights it is not possible to see the stars with ____ eye.

A) naked

B) bare

C) flesh

D) pure

3. During the storm we took ____ in thedoorway of a shop. A) rescue B)shelter C) shieldD) proof

4. The ships captainand members of the ____welcomed us on board.

A) staff

B) crew

C) team

D) chain

5. At the first ____ of twelve everyone stoppedfor lunch.

A) sound

B) stroke

C) moment

D) minute

6. The mapwas drawn to the standard____ of 1/100,000 so there was not much detail.

A) base

B) line

C) rate

D) scale

7. Her skirt had been so ____ in packing that she had toiron it before going out.

A) crushed

B) torn

C) dirty

D) untidy

8. We are taking ____a collection to buy flowers for John because he is in the hospital.

A) to

B) up

C) over

D) off

9. Its not what shesays that bothers me. Its the reason she says it. Youve got to read ____ the lines with her.

A) among

B) amongst

C) between

D) through

10. I mistook you ____ your brother.

A) for

B) as

C) to be

D) by

11. I am easily hurt because my feelings are very ____.

A) sensible

B) sensational

C) sensitive

D) sentimental

12. Themedical record shows that it was the drug, notthe disease, ____killed him several years ago.

A) the effects ofwhich

B) the effects of it

C) finally

D) that

13. Whatyou have done is ____ the doctors orders.

A) attached to

B) responsible to

C) resistant to

D) contrary to

14. You cant see through a telescope unless it is ____ correctly to yoursight.

A) adapted

B) adopted

C) adjusted

D) accustomed

15. An ambulance must have priority as it usually has to deal with some kind of ____.

A) crisis

B) urgency

C) emergency

D) emergence

16.____ nothing more to discuss, the secretary-general got to his feet, said goodbye and left the room.

A) There was

B) Being

C) There being

D) As there being

17. I ____you that the machine will arrive next week.

A) insist

B) confirm

C) assure

D) undertake

18. Many new ____ will be opened up in the future for those with a university education.

A) opportunities

B) necessities

C) probabilities

D) realities

19. His discovery counts ____nothingthoughhe tried very hard.

A) on

B) for

C) in

D) up

20. He hasnever felt himself so powerfully ____to the scientific ideal.

A) interested

B) absorbed

C) confident

D) attracted

21. If you dont put the food in the refrigerator,it may go ____.

A) off

B) over

C) wrong

D) out

22. If this university____ sucha good reputation, I would not have comehere.

A) didnt have

B) hadnt had

C) doesnt have

D) hasnt had

23. He agreed with the plan in ____, but thought that in practice it wouldnot work.

A) attitude

B) approach

C) viewpoint

D) principle

24. If only we ____ then the disease was curable.

A) knew

B) could know

C) had known

D) would have known

25. The weather is highly ____ at this time of the year and it is hard toknow what to wear.

A) various

B) variant

C) variable

D) varied

参考答案:

1.B 2. A 3. B 4. B 5.B 6. D 7. A 8.B 9. C10. A 11. C 12. D 13. D 14. C 15. C 16. C 17. C 18. A 19. B 20. D 21. C 22. A 23. D 24. C 25. C


广州总校地址:广州市天河区林和西路9号耀中广场B座518AB
东莞总校地址:东莞市南城区西平东五路文鼎大厦10楼
联系电话:13500009408  刘老师
邮箱:satact@163.com    网址:www.aeas-aeas.com

友情链接:
AEAS          深圳AEAS       AEAS培训     AEAS考试培训     AEAS真题      
AEAS培训+澳洲留学